All Risk

Wat houdt All-risk dekking in?

Wat is All-risk dekking precies?

Je kunt je huis verzekeren en alles wat erin staat. Maar dat wil nog niet zeggen dat je hele huis ook altijd verzekerd is. Het kan bijvoorbeeld verzekerd zijn tegen brand, maar niet tegen een aanrijding. Hiervoor moet je een ander soort verzekering afsluiten.

Wat kan je afsluiten?

Om je huis te verzekeren tegen echt alles wat het kan overkomen, kun je een all-risk-dekking nemen op de inboedelverzekering. Daarmee is je inboedelverzekering geldig bij alle vormen van ongeluk die je huis kunnen treffen. Hierbij kun je denken aan vandalisme, storm, omvallen van bomen, waterschade van alle soorten kanten en inbraak.

Afbeelding dekking paraplu

Wat dekt All-risk niet?

Ook al zou je denken dat All-risk echt alle manieren van schade dekt, is dat toch niet waar. Het dekt eigenlijk nooit schade aangebracht door opzet, oorlog, aardbevingen en overstromingen. Daarnaast moet je ook een aparte verzekering voor glas afsluiten.Bekijk bij je eigen verzekering altijd hoe de voorwaarden precies zijn. Ook kan de premie verschillen wanneer je All-riskdekking hebt. Om te weten wat je precies betaalt en wat je ervoor krijgt, kun je op inboedelverzekering.info kijken om verzekeringen te vergelijken.

Leave a Comment: